Zvolené mestá:

Hľadám v meste

CERAMICA LATINA – moderný talianský dizajn

09. 07. 2024

Výnimočná kúpeľňa je tá, v ktorej sa všetky prvky harmonický spájajú a pritom ponúkajú maximálne pohodlné používanie. Neoddeliteľnú súčasť takej kúpeľne tvoria umývadlá, ktoré sa vyrábajú v mnohých variantách a rozmeroch tak, aby napĺňali všetky predstavy priestorového riešenia vašej kúpeľne.





 

Ceramica latina je spoločnosť, ktorá stavia na pevných základoch pravých materiálov, overených storočiami. Naše korene sú v antike. Predstavujeme Vám sériu exkluzívnych keramických umývadiel pre kúpeľne, ktoré majú štýl.

Umývadlo je nevyhnutným vybavením každej kúpeľne. Každá kúpeľňa má svoje špecifické vlastnosti a každý majiteľ svoje túžby a predstavy. Prvým krokom, na ktorý by sme nemali zabudnúť pri výbere umývadla je rozmer. Umývadlo by malo priestor v kúpeľni ideálne využiť. 
V našej ponuke umývadiel nájdete malé praktické umývadlá, umývadlá do rohu do toalety alebo priestranné umývadlá do spoločnej kúpeľne. 

Závesné umývadlo je montované priamo na stenu, bez skrinky. Sifón je možné schovať alebo ho priznať, teda nechať viditeľný. V tom prípade odporúčame vybrať z dizajnovejších sifónov. Výhodou samostatného umývadla je, že prevzdušňuje miestnosť. Je ideálne najmä do oddelených malých toaliet, kde netreba úložné skrinky a optické zväčšenie priestoru toalete pomôže. Samostatné umývadlo vie byť aj dizajnovou voľbu do minimalistických kúpeľní.

umývadlo Ceramica Latina    umývadlo Ceramica Latina

 

Umývadlo na kúpeľňový nábytok je namontované priamo na skrinke. Sifónová technika je schovaná v skrinke. Tento najobľúbenejší variant umývadla má v sebe množstvo výhod, hlavnou je úložný priestor v zásuvkách či poličkách.

Ceramica Latina Topoľčany umývadlo    Ceramica Latina umývadlo Topoľčany

 

Umývadlo na dosku predstavuje najmodernejší prvok v kúpeľni. Tieto umývadlá sú keramické. Tvarovo sú riešené ako oválne, kruhové alebo obdĺžnikové. Niektoré sú bez otvoru na stojanovú batériu a niektoré poskytujú variantné riešenie. Každý model má svoje ďalšie vlastnosti, ktoré vedia ovplyvniť finálny výber, ako sú materiál, otvor pre batériu, odtoková súprava, povrchová úprava.

umývadlo na dosku Topoľčany   umývadlo na dosku Topoľčany   umývadlo na dosku Topoľany

Každá kúpeľňa je unikátna. Priestorom, usporiadaním, potrebami domácnosti a obľúbeným štýlom a dizajnom. S výberom konkrétneho modelu vám radi pomôžeme a poradíme. Tešíme sa na vašu návštevu v predajniach v Topoľčanoch a v Bratislave.

 

Ceramica Latina – keramické umývadlá pre kúpeľne, ktoré majú štýl
 
Ceramica Latina spol. s r.o.
Pod kalváriou 373, 955 01  Topoľčany
038/532 6092
obchod@aquatek.sk
www.ceramicalatina.sk


 

VEKAMONT s.r.o.

žeriavnické práce a montáž technologických zariadení

Ratio Services s.r.o.

Správa IT služieb a IT bezpečnosť

Brawocakes

Zdravé RAW koláčiky, handmade, vegan. Plné dobrej energie, chuti a zdravia.

ENIPRO, a.s.

Stabilné hasiace zariadenia

UNIVEST, s.r.o.

Vývoj databázových aplikácií a poskytovanie konzultačných služieb